За мен

Здравейте и добре сте ми дошли на гости!
Това, току що пръкнало се, блогче би трябвало след време (да се надяваме не прекалено много) да се превърне в пълнокръвен сайт, разкриващ пред моите читатели-в-бъдеще-време разните ми рандъм мисли върху изчетените от мен книжки. Защото беше крайно време да се занимая и с това (сякаш си нямам друга работа), та се надявам експериментът ми да потръгне. Вярно, че няма да пиша по множко и по често, но уви. И малкото е достатъчно, когато е от сърце.
Надявам се скоро да се впусна с пълна сила в моето ново приключение, молейки се на всите Богове за хубави книжки да чета (и повечко свободно време).
А… забравих да се представя. Въпреки че на този етап това едва ли е толкова важно, все пак трябва да спазваме интернет етикета (пък и селф промоушън, ала-бала). Подвизавам се като Бренна от доста време (но кой ли ме помни), автор съм на ей този блог, посветен на Колелото на Времето, та ако ме знаете, ще да е оттам (или от пра-пра-пра-старите РП форуми за КнВ, но те са вече във Век, отдавна отминал). Може би предполагате какви книги ще … „ревюирам“, поради липса на по-добра дума, нали? Е, спокойно, няма да са само фентъзи! И някое трилърче ще мине под ножа най-вероятно (що се отнася до трилърите, ножът поне е доста вероятен).

И така. Благодаря! Хубав и усмихнат ден! :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, уважавайте чистота на българския език! Пишете на кирилица!